residential

project

Location: Thane East

Area: 600 sq.ft.

Time: 1 & half months

The brief: To redesign the master bedroom in order to create more space and more provision for storage. We decided to make the bedroom look larger without sacrificing the client’s personal style and aesthetic. Blue and yellow is the colour scheme we opted for. To create a warm, cozy ambiance, we paid attention to every minute detail such as the customised wardrobe handles and upholstered headboard. Just near the window, we added an unobtrusive and sleek dressing table in white that acts as a well-defined zone for the person getting dressed. Few upgrades can turn your master bedroom into a haven.

client’s

testimonial

Screen Shot 2020-10-16 at 9.26.33 PM

Kalyani Purao

Nandan n his team is the creative talent v look for while transforming our house into our home. They read us understood our needs n captured our essence, translating everything in such a beautiful way. There is no place we rather be than our home n part of that feeling v definitely want to thank Nandan n his team for.

Screen Shot 2020-10-16 at 9.25.26 PM

Nilesh Purao

Nandan n his team are great. Professionals with a human touch. They connected with us so well that each detail in our house has something to say about our family. We keep rediscovering as the time passes by. Thank u for helping me express myself in my own home.